En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Uşak’ta Kaza; Mutlak Ölüme Ramak Kala

Haber 06.03.2022, 18:35

Uşak Haber - Uşak’ta meydana gelen kazada kontrolden çıkarak orta bariyerleri devirerek aşan otomobil karşı şeritte durabildi, kazada arabaya giren demirlerden yara almadan kurtulan sürücü olay yerinden kaçtı.

Uşak’ta Gazi Bulvarı üzerinde Ankara istikametine seyir halinde olan otomobil orta refudaki ağaç ve  bariyerlere çarparak yolun karşısına geçip yan yatarak durdu. Kazada orta refujda bulunan demir bariyerler araca saplanırken, sürücü ise kaza yerinden kaçtı. Kazayı görenlerin bildirmesinden sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaralı kimsenin olmaması ve görgü şahitlerinin beyanları doğrultusunda sürücüsün kazdan sonra olay yerinden kaçtığı belirlendi.  

Kaza nedeni ile trafik karayolunda kontrollü olarak verilirken, Uşak Belediyesi İtfaiye Ekibi tarafından araca saplanan demirler kesici marifeti ile kesildi. Daha sonra araç çekici marifeti ile otoparka kaldırıldı. Yolun temizlik ekipleri tarafından temizlenmesinin arkasından trafik normal akışına bırakılırken, polis kaçan sürücüsün kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)
>