En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Uşak’ta Eşini Öldüren Adam İntihar Girişiminde Bulundu

Haber 15.02.2022, 10:43

Uşak'ta ki Kent Ormanı'nda karısını av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan adam ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 43 yaşında ki Önder Bulut, çocuğunu hastaneye götüreceğini söyleyerek aldığı  arkadaşına ait 35 CKP 56 plakalı otomobille eşi 39 yaşındaki Nazife Bulut'u da yanına alarak Uşak Kent Ormanı'na gitti. Uşak Kent Ormanı'nda eşi Nazife Bulut'u yanındaki  av tüfeğiyle ateş ederek öldüren Önder Bulut, daha sonra ağabeyini telefonla arayarak eşini öldürdüğünü ve kendiside intihar edeceğini söyleyerek telefonu kapattıktan sonra aynı av tüfeğiyle intihar girişiminde bulundu.

A.R. Bulut kardeşiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, durumu ekiplere bildirdi ve kardeşinin intihar edeceğini söylediği yere gitti. Abi Bulut'un ihbarları üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ulaşan Sağlık ekipleri, Nazife Bulut'un hayatını kaybettiği belirlerken, ağır yaralı Önder Bulut'u Uşak Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hayatını kaybettiği belirlenen Nazife Bulut'un cenazesi de Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatılırken Önder Bulut'un hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)
>