En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Uşak'ta Fabrikada Çalışan 23 İşçi Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Haber 16.03.2022, 03:25

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde  halı ve battaniye üretimi yapan bir fabrikada çalışan 23 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Uşak’ta  Organize Sanayi Bölgesi'ndeki faaliyet gösteren  bir tekstil fabrikasının halı kesme ve dikme bölümünde çalışan 41 işçiden bazıları henüz belirlenemeyen nedenden dolayı mide bulantısı, baş ağrısı gibi belirtiler göstererek rahatsızlandı. Rahatsızlanan işçiler arkadaşları tarafından fabrika dışına çıkarıldı.

 Durumun bildirilmesinden sonra 23  işçinin rahatsızlandığı fabrikaya 112 Acil Sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Mide bulantısı, baş ağrısı gibi belirtiler gösteren 23 işçi fabrikaya sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılılarak tedavi altına alınırken, özel koruyucu KBRN  kıyafetleri  giyerek içeri giren AFAD ekiplerince yapılan ilk kontrollerde herhangi bir gaz sızıntısına ait bulguya rastlanmadı.

Zehirlenme olayının neden yaşandığının belirlenmesi için Afyonkarahisar'dan özel ölçüm cihazlarıyla birlikte AFAD ekipleri fabrikaya yönlendirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürereken, hastanede tadavi altına alınan 23 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
>