Uşak Merkezli 3 ilde FETÖ/PDY Operasyonu
Uşak merkezli olarak yürütülmekte olan soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik Uşak, İzmir ve Denizli'de 1’i bayan toplam 8 kişi gözaltına alındı.


Uşak Haber Ajansı
Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin koordinesinde Uşak, İzmir ve Denizli'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
3 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheli, Uşak Üniversitesi Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.