Uşak Haber Ajansı

Kızılcahamam Hava Durumu

YAŞAM

Kuraklık ülkenin her ilinde derinden etkisini uzun süredir etkiliyordu. Bu durum ileride küresel olarak kuraklığı tetikliyordu.

Kuraklık ülkenin her ilinde derinden etkisini uzun süredir etkiliyordu. Bu durum ileride küresel olarak kuraklığı tetikliyordu. Hava sıcakları bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyrediyordu. Başkentte hava durumu bu hafta parçalı bulutlu olan seyrini önümüzdeki hafta daha sıcak ve güneşli bir hale bırakıyor. Uzun süredir beklenen kuraklığı engelleyecek olan sağanak yağışlar 5 Mart Pazar günü itibariyle ülkeye giriş yaptı. Ankara Kızılcahamam hava durumu yer yer yağmurlu ve gece 4 derece sıcaklığında yeni haftaya başlayacak.

Yeni Haftada Hafta Sonu Planı Yapanlar Dikkat!

6 Mart Pazartesi tarihi itibarıyla yoğun bir yağmur ülkeyi etkisi altına alıyor. Hava sıcaklığı 6 derece olacak. Gece sıcaklığı ise 1 dereceye kadar düşecek. Hafta ortasında sıcaklıklar gittikçe yükseliyor. Cuma günü 13 dereceye kadar çıkıyor. Gece sıcaklığı ise 5 dereceye ulaşıyor. Hafta başlangıcında görülen yağış hafta kapanışında Cuma günü daha sıcak etkisinde olacak. Fakat hafta sonu planı yapanlar için üzücü haber açıklandı.

11 Mart Cumartesi Hava Sıcaklığı Nasıl Olacak?

Ankara Kızılcahamam bölgesinde 11 Mart tarihinde hava sıcaklığı düşerek parçalı bulutlu ve yağmurlu bir havayı beraberinde getiriyor. Ancak Pazar günü bölgede bulutlu bir hava hakim olacak. Uzun bir aranın ardından en yüksek derece olan 18 derece görülecek gece sıcaklığı ise 10 dereceye kadar yükselecek.

15 Günlük Hava Durumu Raporu

Kızılcahamam 15 günlük hava sıcaklık durumunda 8. gün itibarıyla 13 Mart Pazartesi yeni hafta başlangıcından itibaren hava sıcaklıkları güneşli ve daha sıcak olarak yükselişini sürdürecek. Ancak bu sıcaklıklar 15.gün hafta kapanışı 19 Mart Pazar günü bir anda düşecek. 17 dereceden düşüp 6 dereceye kadar gerileyecek. Gece sıcaklığı ise uzun süredir görülmeyen -4 dereceye kadar gerileyecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.