Uşak Haber Ajansı

Emekli Maaşlarıyla İlgili Karar Resmi Gazete'de Yayınlandı

YAŞAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda emekli maaşlarının yükseltilmesi ve bayram ikramiyesinin 2000 TL olacağı ile ilgili verdiği müjde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi

Uşak Haber - En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıkarılması ile geçici işçilere kadro düzenlemesini içeren kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama sonra süreci hızlandıran hükümet en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıkarılması ve geçici işçilere kadro düzenlemesini içeren kanunu tamamladı. Resmi Gazete’de Yayımlanarak yürürlüğe giren kanunda emekli maaşından bayram ikramiyesine, Gazilik aylığından, Üstün Fedarkarlık Madalyası Ve Üstün Fedakarlık Nişanı verilmesine, İşsizlik Sigortası Kanunu, Geçici İşçi Çalıştırma Süresi Artırılması, Güvenlik Korucuları ve SGK Personeline 3 Ay Fazla Mesai yapması ile ilgili çeşitli düzenlemelerin yer alıyor.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltilmesi nisan ayı ödeme döneminden itibaren yayımı tarihinde uygulanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.