Uşak Haber Ajansı

Aile Bakanlığı duyurdu! Zamlı Mayıs ödemeleri öne çekildi!

YAŞAM

Nisan ayının sonuna yaklaşmamız ile birlikte milyonlarca vatandaş, Mayıs ayında devletten adlığı destek ödemelerinin ne zaman yatacağını araştırmaya başladı

Uşak HAber - Müjdeli haber Aile Bakanlığı tarafından gecikmeden duyuruldu, Mayıs ödemeleri öne çekildi!

Aile Bakanlığı zamlı Mayıs ayı ödemeleri Mayıs ayında öne çekildiğini duyuru! Belirli periyotlar ile birçok alanda milyonlarca kişiye devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri sağlanırken, elbette bu ödemelerin başında Aile Bakanlığı tarafından verilen destekler yer alıyor!

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için sağlanan aile destek ödemelerin ve yapılacak yardımların Mayıs ayında ne zaman yatırılacağı araştırılmaya başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çok gecikmeden müjdeli haberi verdi!

9 MART’TA BAŞLADI

Geçtiğimiz ay 9 Mart’ta ödenmeye başlayan Aile Destek Ödemeleri için Nisan ayı ödemelerinin bu hafta hesaplara yatacağı müjdesi verilirken, Mayıs ayı ödemeleri merak konusu olmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra aile destek ödemeleri kapsamında yararlanmak isteyen vatandaşlar ise gerekli şartlar gereken şartları araştırıyor!

AİLE DESTEK ÖDEMESİ ŞARTLARI

• Aile Destek Ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşların şu şartları sağlamaları gerekmektedir:

• Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

• Mavi kart sahibi olmamak,

• 18 yaşından küçük olmak,

• Başvuru yapan kişilerin evinde memur, noter, muhtar vs. olması durumunda başvuru geçersiz sayılacak,

• Başvuru yapanların zorunlu askerlik görevi olması ve cezai bir durumdan dolayı cezaevinde olması destekten yararlanmasına engeldir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.