Uşak Haber Ajansı

Online UPS

TEKNOLOJİ

Çevrimiçi kesintisiz güç kaynakları (UPS), görev açısından kritik uygulamalar için güvenilir bir koruma kaynağıdır ve elektrik kesintileri sırasında operasyonların kesintisiz kalmasını sağlar.

Uşak Haber - Çevrimiçi kesintisiz güç kaynakları (UPS), görev açısından kritik uygulamalar için güvenilir bir koruma kaynağıdır ve elektrik kesintileri sırasında operasyonların kesintisiz kalmasını sağlar. İster aşırı gerilim koruması ister sabit voltaj regülasyonu sağlayın, çevrimiçi UPS sistemleri, veri merkezlerinin ve BT ortamlarının verimli ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Çevrimiçi kesintisiz güç kaynağı (UPS) sistemleri, işletmeler ve bireyler için güvenilir bir güç kaynağı olarak popülerlik kazanıyor. Elektronik cihazlara ve ekipmanlara otomatik, temiz, kesintisiz güç sağlayan çevrimiçi UPS sistemleri, pahalı hasarlara veya sistem kesintilerine neden olabilecek elektrik sorunlarına karşı önemli bir koruma katmanı sağlar.

Çift dönüştürme teknolojisini kullanan online ups sistemleri, duvar prizinden gelen AC akımını alır ve temiz AC çıkışı üretmek için bir invertör aracılığıyla göndermeden önce DC voltajına dönüştürür. Bu, hassas cihazların güç dalgalanmalarından, voltaj veya frekans düşüşlerinden ve şebekeden sağlanan elektrikle ortaya çıkabilecek diğer yaygın sorunlardan korunmasını sağlar. Şebeke tarafından sağlanan AC gücünün tamamen kesilmesi durumunda, sistemdeki pil yedeği hemen devreye girer. Bu, iş operasyonlarının yoğun elektrik kesintileri veya kesintiler sırasında bile kesintisiz olarak devam etmesini sağlar.

Bu işlem gerektiği sıklıkta tekrarlanır ve fazla enerji, kesintisiz olarak otomatik olarak açıldıklarında güç gerekli olana kadar pil sisteminde depolanır. Online ups sistemleri, artan güvenilirlik, daha hızlı yanıt süreleri ve gelecekteki genişleme için daha fazla esneklik gibi geleneksel çevrimdışı modellere göre birçok avantaj sunar. Ayrıca yıldırım çarpmaları veya yakınlardaki ağır makine operasyonlarından kaynaklanan dalgalanmalara karşı daha iyi koruma sağlarlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.