Uşak Haber Ajansı

Uşak Sportif, Muratbey Uşak olarak yola devam ediyor

SPOR

Uşak Sportif basketbol takımı ile Muratbey Gıda arasında isim sponsorluk sözleşmesi yeniledi.

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Uşak Sportif imzalanan isim sponsorluğu ile önceki dönemlerde olduğu gibi yeni sezonda da Muratbey Uşak ismiyle mücadele edecek.

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Uşak Sportif, 2017-2018 sezonu için Muratbey Gıda ile isim sponsorluk sözleşmesini yeniledi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın makamında gerçekleşen sözleşme imza törenine Muratbey Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Uşak Sportif Baş antrenörü Ozan Bulkaz ve Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan katıldı.

İmza töreninde konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Sportif'in yeni sezonda başarılara imza atacağına inandığını belirterek, "Muratbey Gıda'ya da basketbol takımına geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezonda takımımız Muratbey Uşak olarak mücadelesine devam edecek. Basketbol takımımızın önemli başarılara imza atmasını temenni ediyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.