Uşak Haber Ajansı

Musa Akgün, MHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

SİYASET

İş insanı Musa Akgün, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

İş insanı Musa Akgün, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

MHP Uşak İl Binasında düzenlenen aday adaylığı başvuru etkinliğine birçok partili katıldı. Galericilik sektöründe hizmet veren Akgün, adaylık konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Milliyetçi hareket partisi geçmişten günümüze kutlu bir dergah olarak varlığını devam ettirmektedir. Vatan sevdasının aşılandığı partimiz vatan hainlerinin satılmışların, işbirlikçilerin en büyük düşmanı ve en korkulu rüyasıdır.Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi yüzde yüz yerli ve yüzde yüz millidir.Milliyetçi Hareket Partisi inanmışlığın adanmışlığın cesaretin ve büyük turan üküsünün bedenlere nakş edildiği yerdir. Milliyetçi Hareket Partisi tarihin her döneminde Konjektöre bakmadan, Güçlü kim kaygısı gütmeden, Kişisel menfeatleri hesaba katmadan, Ezan dinmez bayrak inmez diye bağırmış, Kanımız aksada zafer islamındır diye haykırmış ve benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne diyerek Vatan hainlerine yurdu dar etmiş kutlu bir dergahtır”

“Önümüzdeki 14 Mayıs Seçimlerinde tarafımızı belli etmek şer cephelerine karşı milli duruşu desteklemek için Milliyetçi Hareket Partisinden Uşak Milletvekilliği Aday adaylığımı açıklamak üzere huzurlarınızdayım. Önce Ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen Türk Dünyasının Bilge lideri Dr Devlet Bahçelinin yanında olmak için aday oldum. Karınca misali safımızı belli etmek milli cepheye su taşımak için aday oldum. Gayemiz vatan ve millet yolunda aksakallılara ulu kocalara destek olmak gerekirse bu uğurda şehadet şerbeti içmektir. Her ülkücü gibi bedel ödemek için en önde ödül almak için en son sıradaki yerimize her zaman razıyız. “

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.