Uşak Haber Ajansı

Altan Tufan: “Uşak’ın Milletvekili, Uşak’ın sorunları için şahsi risk alabilmeli”

SİYASET

Uşak’tan milletvekili seçilecek kişinin, bu şehirde yaşayan, bu şehri bilen, sorunlarını çözüme kavuşturma adına şahsi risk alabilecek potansiyele sahip kişilerin olması gerektiğini ifade eden Ak Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Altan Tufan, “Uşak’a dair projeler üretebilecek adaylar Ak Parti’dedir” dedi.

Uşak Haber - Uşak’tan milletvekili seçilecek kişinin, bu şehirde yaşayan, bu şehri bilen, sorunlarını çözüme kavuşturma adına şahsi risk alabilecek potansiyele sahip kişilerin olması gerektiğini ifade eden Ak Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Altan Tufan, “Uşak’a dair projeler üretebilecek adaylar Ak Parti’dedir” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde illerde milletvekili sıralamasının hangi isimlerle listeneceği merak konusu oldu. TBMM’ye 3 vekil gönderecek olan Uşak’ta, Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’de 3’er ismin kim olacağı merakla bekleniyor.

“Bizlerin görevi, hizmet yarışında bayrağı yeni nesillere teslim etmek”

Ak Parti’de görev üstlenmenin herhangi bir makam, mevki sahibi olmak olmadığını ifade eden Ak Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Altan Tufan, “Türkiye Cumhuriyetini güçlendirmek için dünyanın her yerinde ki mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir” dedi. Ak Parti olarak gençlere çok önem verdiklerini ifade eden Tufan, “ Sorumluluk üstlenen bizler eser ve hizmet yarışında bayrağı yeni nesillere teslim edene kadar bu vazifeyi hakkıyla yerine getirmekle mesulüz” dedi.

“14 Mayıs gecesine kadar durmak yok”

Uşak’ta milletvekili sıralamaları açıklandıktan sonra hep beraber aynı heyecanla, aynı işi yapmak, bu listelerin arkasında durmak olduğunun altını çizen Tufan, “Bizim heyecanımız liderimizin, teşkilatımızın, parti büyüklerimizin, belediye başkanlarımızın, milletvekillerimizin, bakanlarımızın heyecanıdır, coşkusudur, bilgi birikimidir, tecrübesidir. Sonuçta Uşak’ta 3 vekil adayı vardır. Bizler ise listeye kim girerse girsin yorulmadan, uyumadan 14 Mayıs gecesine kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak olacaktır” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.