Uşak Haber Ajansı

“Almanya’nın güvenliğini” Uşak’lı Milletvekili Aday Adayı sağlıyor

SİYASET

İYİ Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Mehmet Onur Başaltın, siyasette adından söz ettirdiği kadar ticari hayatından da söz ettirmeye başladı. Başaltın’ın firması Almanya’nın en büyük güvenlik şirketleri arasında yer alıyor.

Uşak Haber - Ulusal ve Uluslararası ticarette büyük işler başaran İYİ Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Mehmet Onur Başaltın, Almanya’nın Berlin kentinde kurmuş olduğu güvenlik firması ile adeta “Almanya’nın güvenliğini sağlıyor” ifadelerini kullandırtıyor. Almanya’da kurmuş olduğu “B.O.S.S. Sicherheitsdienste und Service GmbH” şirketi Almanya’nın önde gelen güvenlik firması olarak yer alıyor.

4 yıl önce memleketi Uşak’a taşınarak, burada kurmuş olduğu şirketler ile beraber bin 400 kişilik istihdam sağlayan Mehmet Onur Başaltın, Karahallı OSB’de ve Tekstil OSB’de de fabrikalar kuruyor. Yatırımını yabancı kaynaklara değil, memleketi olan Uşak’a yapan Başaltın, siyasette olduğu kadar ticari hayatından da söz ettirdi.

“Memleketim, Ülkem kazansın”

Almanya’dan sonra Uşak’ta da birçok yatırıma imza atan Başaltın, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorluklardan sonra memleketime, ülkemize dönerek burada yatırım yapmaya başladım. Yabancı kaynaklara yatırım yapmak yerine memleketim olan Uşak’a yatırımlar yaparak ülkemize döviz girdisi ve istihdam alanları oluşturmaya başladım. Gurbette Türk olarak yaşamanın zorluklarını yaşamış bir kişi olarak Memleketim, ülkem kazansın diyerek yatırımlarımı artık Uşak’a yapmaya devam edeceğim” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.