Uşak Haber Ajansı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ “14 Mayısta Bu Millet Bu Ülkede Piyon İsteyenlere Destan Yazacaktır”

SİYASET

Uşak’ta 43 Yakuplar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılmak için Uşak’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yaptı açılamada “14 mayısta bu millet bu ülkede piyon isteyenlere destan yazacaktır” dedi

Uşak Haber - İftar programı sonrası gazeteciler yaptığı açıklamada Allaha hamd olsun 21 yıl sonrada vatandaşımızı huzuruna alnı açık bir şekilde çıkan ve gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh ile karşılanan bir siyasi partiyiz, Bir siyasi liderin yanında yol arkadaşlarıyız diyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza “Dün İzmir’de de bunu gördüm, Uşak’ta da bunu gördüm. Tabiî ki çözmemiz gereken sorunlar var. Ekonomide atmamız gereken adımlar var bunları görüyoruz. Bunları da biz atacağız. Yaşadığımız süreçleri vatandaşlarımız gayet iyi bir şekilde görüyor. Ama vatandaşımızın gördüğü çok ne bir şey var ki bunu da bize ifade ediyorlar.” dedi.

14 MAYISTA YİNE BU MİLLET BU ÜLKEDE PİYON İSTEYENLERE DESTAN YAZACAKTIR

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ “Bugün özellikle 7’li koalisyonun aday açıklamasından sonra kandilden yapılmış olan açıklamalar, heyecan duyduklarını ortaya koyan ifadeler, yine HDP’nin terörist başının özgürleştirme dönemi olacak şekilde ifadeleri, Persilvanya’nın vatansızlarının 15 Mayıs’ta biz biletimizi aldık ifadeleri, burada tane cumhurbaşkanı adayı var. Neyi kastettiklerini, kimi kastettiklerini, burada kimin bu konuda vaatler verdiğini çok net bir şekilde vatandaşımız görüyor. Çünkü Kılıçdaroğlu, Amerika ziyareti yaptığında 8 saatlik bir kaybolan dönem var. Bu 8 saatlik dönemde acaba kimlerle ne görüştü hale açığa çıkmadı. Şimdi açığa çıkıyor ki her FETÖ üyesi neredeyse Kılıçdaroğlu’dan medet umar hale gelmiş. Bu kadar olay yaşanırken peki Kılıçdaroğlu size kardeşim biz burada bir seçim çalışması yapıyoruz diyebiliyorlarmı.? Diyemiyorlar. İşin özeti şu dün Cumhuriyet mitingi düzenleyenler, bugün 100 yılın Cumhuriyetinden öç alacağız diyenlere ağzını açamıyorlar. Gelinen noktada Cumhuriyet Halk Partisi ne yazık ki terör örgütlerinin bir yuvası haline gelmiştir. Bunuda vatandaşımız gayet iyi bir şekilde görmektedir. İnşallah 14 Mayısta yine bu millet bu ülkede piyon isteyenlere destan yazacaktır, 14 Mayısta yine bu millet bu ülkede piyon isteyenlere destan yazacaktır Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.