Uşak Haber Ajansı

Uşak ModaFest Son Buldu

KÜLTÜR-SANAT

Birbirinden harika geçen 4 günün ardından ModaFest son buldu.

Programın son günü saat 15:00’de Diyetisyen Şeyma Dökmeci ile başladı. Kilo almak ve kilo vermek üzerine söyleşide bulunan Dökmeci, birbirinden değerli sağlık tüyoları verdi.

Ardından estetik danışmanı ve güzellik uzmanı Burcu Özdemir, ModaFest’in güzelliğine güzellik kattı. Alanında merak edilen soruları yanıtladı.

Hiç hız kesmeden ilerleyen festival saat 17:00’de Uşak’ın maharetli kuaförlerinin yeteneklerini sergilediği Saç Tasarım Show ile devam etti. Birbirinden ilginç ve iddialı tasarımlar sahne aldı.

ModaFest’in son söyleşisi Aşkım Kapışmak ile gerçekleşti. Davranış bilimleri uzmanı Kapışmak eğlenceli ve değerli sunumu ile alanıyla ilgili tüm merak edilenleri yanıtladı.

Ve büyük finalde sahneye ilk olarak Ümit Besen çıktı. Dilek Taşı, Tahta Masa, Okul Yolunda, İntizar, Bana da Söyle gibi gönüllerde taht kurmuş şarkıları seslendirdi. Ardından Pamela sahne aldı ve Kal Benim İçin, İstanbul, Ağla Halime şarkılarını söyledi. Gecenin sonuna doğru müthiş ikilinin düetlerine Uşak halkıda eşlik etti. Taht Kurmuşsun Kalbime ve Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi şarkılarıyla birlikte unutulmaz bir gece ile ModaFest son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.