Uşak Haber Ajansı

Rüya Gibi Geçen Üç Günün Ardından Genç Kuşak Festivali Son Buldu

KÜLTÜR-SANAT

Gün içerisinde sanatsal etkinliklerin ve sportif faaliyetlerinin ardından drift gösterisi ile devam eden festival kapanış gününde uşak kent orkestrasının ardından Sefo konseri ile son buldu.

Kent Orkestrası Gençleri Müziğe Doyurdu

Uşak Kent Orkestrasının muhteşem performansı ile eğlencenin üst seviyeye çıkmasının ardından Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın Uşak’ın bir değeri olarak ifade ettiği orkestra üyelerine sahnede teşekkürlerini iletti. Sayın Çakın sözlerine Uşak’ın markalaşması adına gençlerin önemine vurgu yaparak Uşak gençlerinin bu tarz topluluklarda ve faaliyetlerde yer almalarını tavsiye etti.

Talihliler Ödüllerini Aldı

Genç Kuşak’ın İnstagram sayfasından düzenlenen çekilişin kazanlarını temsilen iki kişinin ödülleri Çakın tarafından sahnede takdim edildi.

Gizli Kahramanlara Sahnede Teşekkür

Son olarak Çakın’ın bu organizasyonda emeği geçen Genç Kuşak Topluluğunun öncülerini teker teker sahneye çağırarak teşekkür etti ve hatıra fotoğrafları çekildi.

Sefo ile Eğlencenin Doruklarına

Festivalin kapanış konseri için muhteşem bir coşku ile sahneye çıkan Sefo en sevilen şarkılarını seslendirdi. 150 milyon izlenmesi olan popüler şarkısı Bilmem Mi adlı şarkısının ardından coşkulu kalabalığın önünde Uşak Belediyesi Başkanı Mehmet Çakın tarafından çiçek ve Uşak halısı takdim edildi. Eğlenceli şarkıları ile devam eden konser gençleri eğlencenin zirvesine çıkardı. Kapanış konserinin sonrasında 3 günlük festival kapsamında ortaya çıkan renkli görüntüler ile bu büyük organizasyon son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.