Uşak Haber Ajansı

Seyyar Tuvalet En Pratik WC Çözümü

KAMPANYALAR

Prefabrik sektörünün en önemli yapılarından bir tanesi seyyar tuvalet modelleridir

Prefabrik sektörünün en önemli yapılarından bir tanesi seyyar tuvalet modelleridir. Taşınabilen yapısı sayesinde dilediğiniz her noktada kullanıma uygun olan prefabrik seyyar tuvalet son dönemlerin en çok tercih edilen yapıları arasındadır. Maliyetlerin artış göstermesi sonucunda prefabrik sektörü her geçen gün değerli hale gelerek birçok kurum ve kuruluşun gözde yapısı haline gelmiştir. Günden güne büyüyen ve farklı sektörlere hitap ederek herkesin ihtiyaçlarına çözüm bulan prefabrik sektörü, uygun fiyatlı yapıları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 52 farklı çeşit seyyar tuvalet modelleri ile istediğiniz her alana, istediğiniz boyutta bu yapılardan yaptırabilirsiniz. Özellikle çift kabinli standart boyutlara sahip olan seyyar tuvaletler en çok talep gören modeldir. Kullanışlı yapıya sahip olan seyyar tuvaletleri ister sadece alafranga olarak, isterseniz de sadece klozetli olarak yaptırabilirsiniz.

Seyyar tuvaletleri dilerseniz farklı noktalarda kullanabileceğiniz demontaj özelliğine sahiptir. Dilerseniz sabit olan seyyar tuvaletleri de tercih edebilirsiniz. Farklı noktalara taşınabilen seyyar tuvaletler; halka açık olan noktalarda, inşaat sektöründe, konser ve benzeri etkinlik alanlarında tercih ediliyor. Yer kaplamayan özelliği ile monte edilen yerden sökerek farklı noktalara taşıyarak kullanabilirsiniz. Seyyar tuvaletlerin üretimi özel üretim tesislerinde hazırlanır. Üretimde kullanılan malzemeler steril ortamlarda hazırlanmakla birlikte insan sağlığına zarar verecek herhangi bir madde barındırmaz. Üretim aşamasında seyyar tuvalet yapılarını dilediğiniz model tercih edebilirsiniz.

Seyyar Tuvalet Çeşitleri Nelerdir?

Prefabrik seyyar tuvalet modelleri, hızlı çözüm desteği ile kullanıcılara hitap ediyor. Özellikle acil ihtiyaçlarınızda standart boyutlara sahip olan kuruluma hazır seyyar tuvaletleri yaptırarak aynı gün teslimat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Özel ebatlarda bir seyyar tuvalet için isteğinize uygun proje oluşturulur. Bu projeye bağlı kalınarak üretimlere başlanarak yapınız hazır hale gelir. Seyyar tuvalet modellerinde 115x115 boyutlara sahip olan modeller en çok talep gören modeldir. İçerisinde bulunan temiz su tankı sayesinde bağlantı noktalarının olmadığı durumlarda dahi kullanıma uygundur. Mülteci kamplarının kurulmuş olduğu alanlarda seyyar tuvaletlere sıklıkla rastlanır. Sabit kabinli seyyar tuvalet çeşitleri de prefabrik sektöründe talep gören çeşittir. Wc kabinin arka kısmında bulunan atık deposu direkt olarak kanalizasyon şebekesine bağlanarak kullanıma hazır hale getirilir. Kanalizasyonunun olmadığı durumlarda ise fosseptik çukuru açılarak gider sabitleştiriliyor. Tüm kurulum işlemleri hazırlanarak sizlere teslim edilen seyyar tuvaletler park, bahçe ve benzeri birçok alanda kullanılıyor.

Prefabrik Bekçi Kulübesiyle Yapılarınıza Modernlik Katın

Prefabrik sektöründe tercih edilen güvenlik kabinleri, farklı ve modern tasarımları ile kurulum yapılan alanlara ayrı bir hava katıyor. İstediğiniz renk ve modelde yaptırabileceğiniz prefarbrik bekçi kulübesinde gri ve beyaz renkler en çok talep gören renkler arasında ilk sıradadır. Her tarafı cam ile kaplı olması güvenlik görevlilerinin görüş açısına da olumlu yönde etki etmesinden dolayı 4 tarafı camla kaplı model kullanılıyor. Prefabrik bekçi kulübesinde mobo kabin, polyester kabin gibi birçok farklı model mevcuttur. Kurşun geçirmez özelliğe sahip bir kabin tercih etmek isterseniz talebinizi üretim aşamasında belirterek istediğiniz kabini inşa ettirebilirsiniz.

Prefabrik bekçi kulübesinde kullanılan kompozit kaplamalar sayesinde yapı yaz kış kullanıma uygundur. Yaz aylarında yapı içerisinde serin bir hava hakim olurken kış aylarında ise sıcak hakimdir. Isınma süreçlerinde ekonominize olumlu yönde katkı sağlayan prefabrik bekçi kulübesi istenilen her alana uyum sağlıyor. Bekçi kulübeleri okullar ve siteler başta olmak üzere; askeriye alanlarında, rezidanslarda, plaza ve AVM gibi alanlarda kullanılıyor. Sizler de kendi ihtiyaçlarınıza uygun prefabrik bekçi kulübesi modellerine bakarak yapılarınızı oluşturabilirsiniz.

Bekçi Kulübesini Yüksek Fiyatlara Yaptırmaya Son

Beki kulübesinin yapımları yüksek maliyet içeriyor. Kullanılan malzemelerde meydana gelen fiyat artışları yapıların inşa süreçlerine ve fiyatlarına da doğrudan etki ediyor. Klasik betonarme yapılar yüksek fiyatlara sahip olmasından dolayı prefabrik sektörü her noktada kullanılıyor. Bekçi kulübesi için yüksek maliyet ayırmanıza gerek kalmıyor. Uygun fiyatlı yapısı ile bütçeye hitap eden prefabrik yapılar klasik betonarme yapılardan %50 daha uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Sizler de uygun fiyatlı bekçi kulübesi yaptırmak isterseniz prefabrik sektörünü tercih edebilirsiniz. Satış ofislerinde alanında uzman kişilerden destek alarak yapılar hakkında bilgi edinerek siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.