Uşak Haber Ajansı

Şarköy'den Doğal ve Lezzetli Zeytin ve Zeytinyağı Siparişi

KAMPANYALAR

Zeytinler ve zeytinyağları günümüzde en fazla tüketilen besinler arasındadır.

Zeytinler ve zeytinyağları günümüzde en fazla tüketilen besinler arasındadır. Bu besinler hem faydaları hem de barındırdığı şeyler ve lezzeti ile ön plana çıkar. Şarköy’den hem doğal hem de çok lezzetli zeytinler ve zeytinyağı sipariş edebilirsiniz. Böylece doğallığın lezzetine ve faydalarına kaliteli ürünler ile ulaşabilirsiniz.

Zeytin Besin Değerleri ve Yararları

Zeytinler, tekli doymamış yağlar ve çoklu doymamış yağlar için iyi bir kaynaktır. İyi bir diyet lifi ve K vitamini kaynağıdırlar. Çeşitli yemeklerde kullanılabilirler ve çeşitli şekillerde pişirilebilirler. Zeytin şeker, kalori ve yağ bakımından düşüktür ancak iyi miktarda protein, magnezyum, E ve K vitaminleri, lif, bakır ve folat içerir. Ayrıca sağlığınız için faydalı olan tekli doymamış yağlar ve çoklu doymamış yağlar içerirler. Zeytin, potasyum, magnezyum, bakır, manganez ve çinko gibi diyet minerallerinin iyi bir kaynağıdır. Ayrıca vücudunuzu farklı hasar türlerinden koruyan antioksidan özelliklere sahiptirler. Zeytinlerdeki yüksek düzeyde tekli doymamış yağlar ve antioksidanlar, onları mükemmel bir sağlıklı yağ kaynağı yapar.

Zeytinyağı Besin Değerleri ve Yararları

Zeytinyağı, zeytin ağacının meyvesinden elde edilen, besin değeri yüksek bir sıvı yağdır. Yağ, yağ asitlerinden ve az miktarda polifenolden oluşur. Zeytinyağları, zengin bir tekli ve çoklu doymamış yağ asitleri kaynağıdır. Orta derecede bir E Vitamini kaynağıdır ve hem erusik asit hem de oleik asit içerir. Zeytinyağı, keşfedilmeye değer çeşitli faydaları olan sağlıklı bir besindir. Kilo vermenize, kalp hastalığı, kanser ve Alzheimer riskini azaltmanıza, cildinizin tonunu ve dokusunu iyileştirmenize ve iyi bir sağlıklı yağ kaynağı olmanıza yardımcı olabilir. Tüketimi kolaydır ve çeşitli yemeklere dahil edilebilir.

Zeytin ve Zeytinyağı Siparişinizi Şarköy Çiftlik’ten Online Verebilirsiniz

Zeytinlere veya zeytinyağına ihtiyacı olan herkes kolay bir şekilde Şarköy Çiftlik’ten online olarak sipariş verebilir. Şarköy Çiftlik’te sizler için hem sağlıklı hem de çok lezzetli zeytinler ve zeytinyağları üretiliyor. Buradan zeytin sipariş edebilirsiniz. Doğal zeytinyağına ihtiyacı olan herkes yüksek kaliteli zeytinleri ve zeytinyağlarını online olarak www.sarkoyciftlik.com.tr sitesinden sipariş edebilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.