Uşak Haber Ajansı

New Balance 408 Neden Tercih Edilmeli?

KAMPANYALAR

Günlük hayatta işe, okula ya da herhangi bir sosyal aktiviteye gittiğinizde ayak konforunuzu muhakkak önemsiyorsunuzdur.

Günlük hayatta işe, okula ya da herhangi bir sosyal aktiviteye gittiğinizde ayak konforunuzu muhakkak önemsiyorsunuzdur. İşte böyle anlarda New Balance 408 hem tasarımı hem de rahat formu ile devreye giriyor. Rengi ile her kombine uyum sağlayan bu spor ayakkabı, dolabınızda star bir parça olarak yer alması gerekenlerden biri!

New Balance 408 Kalitesi ile Her Zaman Akılda Kalıcıdır

New Balance 408 spor ayakkabı modelini tercih etmeniz konusunda sayısız gerekçe sıralayabiliriz. Bunların başında özgün tasarım geliyor. Her bir ayrıntısı ile birçok ayakkabı modelinin yanında ön plana çıkmayı başarıyor. Stilinizi bir üst çıtaya taşıma keyfini hemen şimdi yaşayabilirsiniz.

Bu ayakkabı C-CAP orta tabana sahiptir. New Balance 408 ile attığınız her adımda uzun ömürlü ve dayanıklı taban desteğini hissedersiniz. 2000’li yılların koşucularından alınan özel ilhamla tasarlanan görünümü ile tarzınızı en net şekilde yansıtabileceksiniz. Spor ve egzersiz yaptığınız zamanlarda da bu ayakkabı yanınızda olmalı.

Esnek yapısı sayesinde siz spor yaparken ayaklarınızın rahat etmesini sağlar. Yumuşak kalıbı ve ayağa göre şekil alan ergonomik yapısı ile dikkat çeker. Ayrıca içerdiği kaliteli materyaller sayesinde terleme gibi rahatsız edici sorunları tamamen önler. Hijyenik bir performans sunarak sizleri memnun eder. Kardiyo yaparken de her zaman onu tercih edin!

New Balance 408 spor ayakkabı modeline dilediğiniz zaman Sportstyle vasıtası ile ulaşabilirsiniz. Buradan ayakkabının her bir özelliğini inceleyebilir, ardından satın alabilirsiniz!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.