Uşak Haber Ajansı

Mücevher Seven Kadınlara Özel Pırlanta Yüzükler ZEN Pırlanta’da!

KAMPANYALAR

Sektöründe lider olan ZEN pırlanta birbirinden özel ve güzel pırlanta çeşitleri ile kampanyalara doymuyor

Özel günlerde eşler ya da sevgililer birbirleri için hediye düşünüp alırlar. Bilindiği üzere önümüzde de 14 Şubat sevgililer günü var. Bayanlar kendilerine alınan özel hediyeleri severler. Özellikle de tektaş pırlanta yüzük gibi göz kamaştıran güzelliklerdeki takılar çok beğenilir ve hiçbir zaman unutulmaz bir anı bırakır.

Şu günlerde ise Zen Pırlanta sitesinde birbirinden özel ve güzel pırlanta çeşitleri yer almaktadır. İnternet sitesinde ya da mağazalarda görebileceğiniz bu pırlanta modelleri sizlerin kolay bir şekilde hediye kararı vermenizi sağlayacaktır. Almış olduğunuz baget pırlanta yüzük sevdiğinizi mutlu edecektir.

Pırlanta Hediye Almak

Pırlanta hediye almak bayanlar için çok mutlu edici bir olaydır. Özellikle özel günlerde yani yılbaşı, sevgililer günü, eşinizin ya da sevgilinizin doğum günü, evlilik yıldönümü ya da tanışma yıldönümünde sevdiğinize özel olarak Zen pırlanta alabilirsiniz. Pırlantalar göz kamaştıran ve birbirinden güzel şekillerde, usta ellerde dizayn edilmiş özel bir hediyeliktir.

Zen Pırlanta Ocak Ayına Özel İndirimleri

Zen pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel olarak bir kampanya yaptı ve pırlantalarda geçerli olan indirimler sayesinde sevgiliniz için birbirinden güzel pırlanta hediyesi alabilirsiniz. İndirimler ise belirli zamanı kapsamaktadır. Bu yüzden 14 Şubat sevgililer günü gelmeden bu büyük indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bu indirim 2 Ocak ve 22 Ocak tarihleri arasında yapılmaktadır.

İndirimin bitmesine ise sayılı günler kaldı. Bu büyük indirimlerden faydalanmak için sizleri zen pırlanta mağazalarına beklemekteyiz. Büyük zen pırlanta indirimi ise %50+%10 gibi büyük oranlarda yapılmaktadır. Üstelik beğenmiş olduğunuz pırlanta yüzük hediyesini 3 taksit ile ödeme imkânı gibi büyük kolaylıklar da sağlanmaktadır.

Zen Pırlanta İnternetten Alışveriş Kolaylığı

Zen pırlanta sizlere büyük kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Mağazalarımıza uğramaya zamanınız yok ise internet sitemizden de sipariş verebilirsiniz. İnternet sitesinde belirli fiyat aralıkları arasından bir seçim yapma imkânına da sahipsiniz.

 Her bütçeye göre birbirinden kaliteli ve güzelliklerde üretilen pırlantalar sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Zen pırlantanın internet sitesinden de hızlı kargo seçenekleri ile acil olan hediye alışverişleriniz özenli bir şekilde gönderilmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.