Uşak Haber Ajansı

Bulgarca Türkçe Tercüme - Okeanos Tercüme

KAMPANYALAR

Belge ve evraklar için yapılacak tercüme işlemi alanında uzman tercüman tarafından yapılmalıdır.

Bulgaristan devletinin Avrupa Birliği’ne katılması sonucunda ülkenin refah seviyesi artmıştır. Bu artış ekonomik güçlenmeyi hızlandırmıştır. Türkiye ile yakın ilişkiler sürdüren Bulgaristan ithalat ve ihracat da köprü olarak kullanır. Coğrafi konumunun Doğu Avrupa ve Türkiye arasında bir köprü haline gelmesi ülkeye stratejik bir fayda sağlamaktadır.

İç ve dış yatırım için Bulgaristan cazip ülkelerin başında gelmektedir. Bulgaristan devletinde sağlanan cazip iş olanakları, iletişim ve ekonomik gelişmeleri ülkelere arası engelleri yıkmıştır. Tatil, alışveriş veya sağlık gibi alanlarda Bulgarca Türkçe çeviri hizmetlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bulgarca Türkçe Çeviri Nasıl Yapılır?

Bulgarca çeviri hizmeti tekstil, makine, ilaç ve sağlık gibi alanlarda kullanılmaktadır. Ülkeler arası köprü görevi gören Bulgaristan devleti için istenilen belge ve evrakların tercüme edilmesi gerekir. Bulgar alfabesi yaygın olarak kullanılan Latin alfabesinden farklıdır. Bu nedenle tercüme yapılırken özen gösterilmelidir. Belge ve evraklar için yapılacak tercüme işlemi alanında uzman tercüman tarafından yapılmalıdır.

Bulgarca Türkçe Çeviri

Doğum belgesi, diploma, transkript, aile cüzdanı, vekaletname ya da hasta raporları gibi resmi belgelerin yeminli tercümesi, yeminli tercümanlar tarafından yapılmalıdır. Resmi veya resmi olmayan tercüme işlemleri için yeminli tercümanlardan yardım istenebilir.

Bulgarca Türkçe Tercüme Bürosu Hizmetleri

Bulgarca Türkçe tercüme bürosu birçok dilde ve birçok alanda tercüme projelerinin yürütüldüğü ofislerdir. Bireysel ya da kurumsal olarak müşteri taleplerin yazılı veya sözlü olarak hazırlanabilir. Tercüme büroları müşteri taleplerine uygun olarak dil ve uzmanlıklarda kişiler ile çalışırlar.

Tercüme bürosu ve verilen hizmetler aşağıda sıralanmıştır. Bu hizmetler;

l Resmi tercüme

l Noter onaylı tercüme

l Acil tercüme hizmetleri

l Teknik ve hukuki tercüme hizmeti

l Akademik ve finansal tercüme

l Web site ve yazılım tercüme

l Makale, kitap ve dergi tercüme

l Mahkeme tercümanlığı

l Nikah tercümanlığı gibi hizmetleri de bulunmaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.