Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta AK Parti İl Kongre Süreci

GÜNDEM

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 20 Ocak'ta yapılacak il kongresinde il başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın parti binasında yaptığı toplantıda; 20 Ocak'ta yapılacak il kongresiyle ilgili kongre sürecinin önemine değinerek genel merkezin olur ile 4 aydır il başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek kongrede il başkanlığına aday olacağını söyledi.

Ak Parti il binasında ki toplantıda konuşan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın; Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak, il kongresinin AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşeceğini ifade eden Çakın, tüm partilileri kongreye davet etti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın konuşmasın devamında “AK Parti Siyasi Hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize taahhüt ettiği ve bugün Yeni Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikâyesinin bir destanı olarak gerçekleştirmektedir.

AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir.

AK Parti’nin önümüzdeki hedefi; başlayan 6. Olağan Kongre Sürecimizle birlikte 2019 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 6. Olağan Kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hâkim kılmaya devam edecektir.

Kongrelerimiz Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır.

Kongrelerimiz tüm vesayet kalıntılarının, FETÖ’ nün, milletimize musallat olan tüm musibetlerin tasfiye edilmesinin kaynağıdır.

Kongrelerimiz yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, gerçekleştirilecek mimarinin meşruiyet kaynağıdır.

Kongrelerimiz öncü Türkiye’nin, tam demokrasinin, yükselen ekonominin, eşit vatandaşlığın, millet-devlet muhabbetinin kaynağıdır.

Kongrelerimiz büyük medeniyetimizin tüm değerleriyle milletimizle buluşma ve geleceğe taşınma iradesinin kaynağıdır.

Nihayetinde kongrelerimiz, 2019 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır. Ve kongrelerimiz millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır.

20 Ocak 2018 cumartesi günü saat 15:00 ‘da 1 Eylül Stadyumunda 6. Olağan İl Kongremizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz.

2019 yılı içerisinde yapılacak olan Yerel ve Genel seçimlere götürecek bu kadro Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ak Parti’ yi 2019 hedeflerine en iyi şekilde taşıyacağına olan inancımız tamdır.

Ak Parti teşkilatı olarak bu kutlu yürüyüşte tüm Uşaklı Hemşerilerimizi yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yapılacak olan 6. Olağan Kongremizin öncelikle Şehrimize sonra tüm Ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.