Uşak Haber Ajansı

Uşak Belediyesi Temizlik İşçilerinden Afrin’e Destek

GÜNDEM

Uşak Belediyesinde çalışan yaklaşık 250 temizlik işçisi Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alabilmek için Uşak Askerlik Şubesine giderek dilekçe verdi.

Yaklaşık 250 temizlik işçisinin ortak noktası ise vatanın birlik beraberliğiydi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal kendisine bağlı bulunan temizlik işçilerini yalnız bırakmadı.

Arkadaşlarımız ile birlikte gönüllü askerlik müracaatımızı yaptık diyen Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal “şimdi ülkemiz gündemimiz malum Zeytin Dalı Operasyonu mevcut Afrin’de bir operasyon yapılıyor. Bizde bu hem Afrin Operasyonuna destek vermek için hem de her Türkün her zaman her an ülkemizi milletimizi vatanımızı savunmak adına her zaman mücadeleye hazır olduğumuzu belirtmek için hep beraber buraya geldik. Gönüllü askerlik müracaatımızı yaptık” dedi.

Müracaat için Uşak Askerlik Şubesine gelen temizlik işçilerinin ortak noktası ise güzel duygular hissettiğiydi.

Konuşan temizlik işçileri ise “Seve seve vatan için kanımızın son damlasına kadar hazır, her zaman askerimize destek olmak için uğraşıyoruz. Zeytin dalı operasyonuna gönüllü olarak destek olmak için buradayız. Oradaki kardeşlerimize, vatanımıza, milletimize faydalı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız.canı gönülden yani orada yardım olarak her şey olarak, birlik beraberliğimizi göstermek için buna müracaat ettik” dediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.