Uşak Haber Ajansı

Valilik Açıkladı; Koruma polisi ve Şoför açığa alındı

GENEL

Esnaf ile Koruma polisi arasında yaşanan kavga nedeniyle Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın koruma polisi ve şoförü, açığa alındı

Uşak'ta geçtiğimiz 27 Temmuz 2017 Perşembe akşamı esnafla aralarında çıkan kavganın ardından Valilikten yapılan açıklamada Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın koruma polisi ve şoförünün açığa alındığı bildirildi.

Uşak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; “27/07/2017 günü saat 22.00 sıralarında İlimiz İslice Mahallesi Adaş Sokak no 9/a’da faaliyet gösteren işyerinde işyeri sahibi M.O. ile Uşak Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru H.U. ve Utaş’ın görevlisi şoför S.S. arasında bir tartışma meydana geldiği; neticesinde şahısların birbirlerini darp ettikleri ve karşılıklı hakarette bulundukları anlaşılmıştır.

Şahıslar birlerinden karşılıklı şikâyetçi olmaları üzerine haklarında savcı talimatıyla adli soruşturma ve Valilik Makamınca idari soruşturma başlatılmış olup, soruşturmanın selameti açısından polis memuru ve şoför açığa alınmıştır.

Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma halen devam etmektedir” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.