Uşak Haber Ajansı

Vali Vekili Muammer Balcı Ramazan Bayramı Münasebetiyle Şehitlik Ziyaretinde Bulundu

GENEL

Vali Vekili Muammer Balcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Uşak Şehitliğini ziyaret etti.

Vali Vekili Muammer Balcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Uşak Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlikte Kuran-ı Kerim tilavetinin ve dua edilmesinin ardından protokol üyeleriyle birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakan Vali Vekili Muammer Balcı, şehit aileleri ile sohbet ederek sabırlar diledi.

Şehitlik ziyaretine Vali Vekili Muammer Balcı yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, İsmail Güneş, Özkan Yalım, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Vali Yardımcısı Semih Cembekli, il protokolü, şehit yakınları, daire müdürleri, askeri erkân, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Bu aziz vatan için canlarını feda eden Şehitlerimizin haklarının asla ödenemeyeceğini vurgulayan Vali Vekili Muammer Balcı, “Devlet ve millet olarak her zaman şehitlerimizi şükran ve minnetle anmaktayız. Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatanın bütünlüğünün korunması ve bağımsızlığımızın devamı için kendi canlarını düşmana siper etmişlerdir. Her zaman olduğu gibi bugün de Ramazan Bayramı vesilesiyle şehitliğimizi ziyaret ederek, dualar edip şehitlerimizi bir daha rahmet ve şükranla andık. Bizlere, bağımsız bir şekilde bayramlarımızı kutlamayı sağlayan şehitlerimize ve gazilerimiz bir kez daha teşekkür ediyor, tüm Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Vali Vekili Muammer Balcı, Şehitlik ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik uygulama noktalarını ziyaret ederek, emniyet ve jandarma güçlerimizin bayramlarını tebrik etti.

Kolluk kuvvetleri ekiplerimizin, her durumda ve her şartta vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirdiklerini vurgulayan Vali Vekili Muammer Balcı, güvenliğimizin teminatı kolluk kuvvetlerimize emeklerinden dolayı teşekkür edip kendilerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.