Uşak Haber Ajansı

Vali Funda Kocabıyık’ın Kurban Bayramı Mesajı

GENEL

Vali Funda Kocabıyık, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı

Dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, sevinç ve mutluluk kaynağı Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, toplumsal barışın tesis edildiği bu mübarek zamanın rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımıza maddi ve manevi desteklerimiz, kestiğimiz kurbanlar insani duygularımızı derinleştirmektedir. Dostluk ve barış ortamın hâkim olduğu bu bayramda birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız.

Bu sene dünyanın mücadele ettiği bir sorun olan Covid-19 salgını nedeniyle bayram günlerinde daha dikkatli olmalı; sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun davranmalıyız. Bilindiği üzere ülkemiz genelinde kontrollü sosyal hayata geçildi. Ancak unutmamalıyız ki salgın, tamamen son bulmuş değil. Bu yüzden sorumluluklarımızı bilmeli; kendimiz, sevdiklerimizi ve çevremizi korumak için salgına karşı duyarlı davranmalıyız. Bayram günlerinin hüzne dönüşmesine izin vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Uşaklı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, Kurban Bayramı’nın başta aziz milletimiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.