Uşak Haber Ajansı

Vali Dr. Turan Ergün güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi

GENEL

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak’ta hayırseverler tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden okullar ile yatırım programı kapsamında güçlendirme çalışmaları sürdürülen okullarda incelemelerde bulundu

Uşak Haber - Vali Dr. Turan Ergün incelemelerine Uşak’lı hayırseverler tarafından yaptırılan Saime- Sefa Erdoğan Ortaokulu ve yapımı devam eden Ayhan Özyozgat Anaokulu, Ender- Kudret Erdem Ortaokulu ve Nori Demir İmam Hatip Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin’den süreç ile ilgili bilgi aldı.

Yatırım programı kapsamında güçlendirme çalışmaları devam eden Atatürk İlkokulu – Ortaokulu, Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu, Miralay Halit Akmansu İlkokulu ve Mehmet Sadık Boz İlkokulu’nda da incelemelerde bulunan Uşak Valisi Ergün, yüklenici firma yetkilileri ve teknik heyet ile süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Dr. Turan Ergün’e incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bülent Güngör ile inşaatlardan sorumlu teknik ekip eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.