Uşak Haber Ajansı

Uyuşturucuyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

GENEL

Uşak uyuşturucuyla mücadele değerlendirme toplantısı Vali Salim Demir başkanlığında Valilik makam toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Salim Demir'in yanı sıra Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya, Şube Müdürü Mehmet Karasu ve Pınar Küçük, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Özge Demircan Tulacı, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Başkomiser Caner Türkmen, Çocuk Şube Müdürü Savaş Kan , Polis Memuru Bayram Aşkar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü PDR Bölüm Başkanı Feyza Güler, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Rıdvan Said Yıldız katıldı.

Gençlerimizin önündeki en büyük tehlikelerden biri olan uyuşturucu ile mücadele etmenin ilgili Devlet Kurumları yanında tüm vatandaşların görevi olduğunu vurgulayan Vali Demir konuşmasına:” Maalesef ki çağımızın en büyük sorunlarından birisi de uyuşturucu kullanımıdır. Tüm mücadelelere rağmen uyuşturucu kullanım yaşı her geçen gün düşmektedir. Uyuşturucu ile mücadele çok yönlü ve kararlı olarak yapılmak zorundadır. İşte biz de bugün ilimizdeki uyuşturucu ile mücadele konusunu çok yönlü değerlendirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Uyuşturucunun hammadde temini ve üretimi; uyuşturucu ticareti ile gençlerimizi ağına düşüren çeteler; uyuşturucu tuzağına düşmüş gençlerimizi bu illetten kurtarmak ve en önemlisi gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak için ailelerimizi ve yavrularımızı bilinçlendirmeliyiz. Burada yapacağımız bilgi alışverişi ve değerlendirmeler sonucunda ilimizde uyuşturucu ile mücadele konusunda en etkin ve kararlı adımları sonuna kadar atacağız. Bu mücadelede ailelerimiz de gerekli hassasiyeti göstermeli, yavrularımızı uyuşturucu belasından uzak tutmaya çalışmalıdır.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.