Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta ki kazada şehit olan polis memuru için tören düzenlenecek

GENEL

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında polis aracının orta refujda bulunan beton elektrik direğine çarpması sonucunda meydana gelen kazada şehit olan polis memuru için bugün tören düzenlenecek.

Uşak'ta Pazar günü polis aracı ile görev yaptığı Uşak Havalimanına gitmekteyken, polis aracının orta refujda bulunan beton elektrik direğine çarpması sonucu meydan gelen kazada şehit olan 41 yaşındaki Ramazan Bülbül için bugün görev yaptığı Uşak Emniyet Müdürlüğü Hasbahçe polis evinde saat 15:00’te tören düzenlenecek.

Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uşak Havalimanı Müdürlüğünde görevli, Evli ve 2 çocuğu olan Ramazan Bülbül Uşak’ta düzenlenen tören sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Yenicearmutcuk Köyü gönderilecek.

Olay

Pazar günü Uşak şehir merkezinden görev yaptığı Uşak Havalimanına gitmekte olan 41 yaşındaki Ramazan Bülbül isimli polis memuru idaresindeki 64 A 4735 plakalı resmi polis aracı, İzmir-Ankara karayolu havalimanı kavşağı yakınında, polis memuru Ramazan Bülbül’ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüjdeki beton elektrik direğine çarpmış, polis memuru Ramazan Bülbül araçta sıkışarak hayatını kaybetmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.