Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta ki Alkollü Mekanlar Merkezden Taşınmaya Başladı

GENEL

Uşak Kent merkezinde bulunan alkollü eğlence yerlerinin, Uşak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sivaslı yolu üzerindeki alana taşınma işlemleri hız kazandı.

Uşak şehir merkezinde faaliyet gösteren alkollü eğlence yerlerinin, Sivaslı yolu üzerinde Fevzi Çakmak Mahallesi'de yer alan Galericiler Sitesi yakınlarındaki 17 bin metrekarelik alandan oluşan ve her biri 275'er metrekarelik binalara taşınma işlemleri büyük ölçüde tamamlandı.

Şehir merkezinde bulunan alkollü eğlence yerlerinin kent merkezi dışındaki alana taşınması kapsamda Uşak şehir merkezinde bulunan alkollü eğlence yerlerinin tabelaları da indirmeye başladılar. Tabelaların indirilmesi sırasında gazetecilere açıklama yapan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, şehir merkezinde bulunan birahanelerin kapanacağını söyledi.

"Şehir İçindeki Birahaneler Kapanıyor"

Uşak Belediyesi olarak Uşak şehri için büyük işlere imza attıklarına ve önemli bir projenin mutlu sonla tamamlandığına değinen Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, “Yaklaşık 1 buçuk yıl önce başlamış olduğumuz, Başkanımız Nurullah Cahan yönetimindeki Uşak Belediye’sinin bir projesi olan şehir içindeki alkollü mekanların kapatılmasına yönelik çalışmaların bugün itibariyle sonuna geldik. Şehir içindeki işletmelerimiz bugün itibariyle kapanıyor. Defalarca toplantılar yaparak her şeye birlikte karar verdik. Olması gereken çalışmaları birlikte değerlendirerek en iyi şekliyle gerçekleştirdik. Anlayışlı davranışlarından dolayı Uşak Aşcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanımız Şeref Bey’e, site yönetimi başkanımız Fahrettin Bey’e ve tüm esnaf arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Parlas ise, “Şehir içinde bulunan alkollü mekanların şehir dışına taşınması için Uşak Belediye’mizle 1 buçuk yıl önce güzel bir çalışma başlatmıştık. İlkler şehri Uşak’ta yine bir ilki başardık ve bugün itibariyle alkollü mekanları şehir dışına taşıdık. Bu süreçte her zaman dile getirdiğimiz gibi Uşak Belediyesi, Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan ve Başkan Yardımcımız Hüseyin Ufuk Uğur her zaman yanımızda oldu ve süreci yakından takip ettiler. Uşak Aşcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı olarak kendilerine çok teşekkür ediyorum. İşletmeci sahibi arkadaşlara da yeni mekanlarındaki çalışmalarında bol kazançlar diliyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.