Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinlikleri

GENEL

Uşak’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bir dizi etkinlik ile kutlandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü CHP Uşak teşkilatının basın mensuplarına verdiği kahvaltı programı ile başladı.

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiği kahvaltıda " Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gazeteciler hayatın bir çok alanında bilgiye ulaşıp sunmaya çalışırlar. Günümüzde görsel, işitsel ve yazılı basın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplumsallaşma sürecinde önemli rol üstlenmiştir. Özveriyle görevlerini icra etmeye çalışan Gazetecilerin 2018 yılında daha güzel şartlarda daha güzel koşullarda çalışmalarını umut ediyorum" dedi.

Diğer bit etkinlik ise Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın basın mensupları ile buluşması oldu.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Cahan, basının önemine değinerek, azetecilerin zor ve bir o kadar önemli bir iş yaptıklarını söyleyerek; Siyasilerin ve gazetecilerin, gece gündüz ayrımı olmadan çalıştığını belirterek sözlerin şöyle devam etti. “Adaletin ve hürriyetin göstergesi ve savunucusu olan, halkı için hakikati aktaran, fedakar ve cefakar gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Onlar toplumun huzurunun tesisini sağlıyor ve haber alma özgürlüğünün birer temsilcisi. Gazeteci demek, 15 Temmuz’da da gördüğümüz gibi milli bir görevi üstlenen, yanlışın karşısında duran ve hak olanı savunan demektir. Bu kutsal görevi layıkıyla icra eden gazetecilerimizle birlikte olmaktan mutluyuz. Yürüdüğümüz yolda onları birer yol arkadaşı görmekteyiz. Halkla yöneticiler arasında bir köprü olan basın mensuplarımız, kıymetli fikirleriyle her konuda birer değerdir.”

Gazetecilerin, fikirlerini hassasiyetle dinlediklerini kaydeden Cahan, “Altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel alanlarda, gelişime nerede ihtiyaç varsa biz oradayız. Şehrimizi güzelleştirecek adımlar atmak bizlerin görevi. Ve bu görevi ifa ederken de sizler halkımıza hizmetlerimizi aktarıyor, vatandaşlarımızın düşüncelerini, taleplerini bizlere iletiyorsunuz. Bu birlikte yol yürüyüşümüz, inşallah daim olsun diyorum. Bizler bir aileyiz ve Uşak için sağlanan bu birliktelik kazanım sağlamaktadır” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.