Uşak Haber Ajansı

Uşak Valisi Demir'den Başkan Cahan'a İade-i Ziyaret

GENEL

Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a Belediye hizmet binasında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Sincan Kaymakamlığı'ndan Uşak Valiliği görevine atanan Vali Salim Demir, Uşak Belediyesi Hizmet binasında Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

Uşak Valisi Salim Demir'i Uşak Belediyesi hizmet binası önünde karşılayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ziyaret nedeniyle Vali Salim Demir'e teşekkürlerini iletti.

Başkan Nurullah Cahan, makam odasında gerçekleştirilen basın toplantısında kurumlar arası iş birliğine vurgu yaptı.

Güzel işler için birlikte çalışmanın önemine değinen Başkan Nurullah Cahan, "Valiliğimiz ve İl Özel İdaremiz ile el ele vererek daha güzel bir Uşak'ı inşa edeceğiz. Biz Sayın Valimize iadeyi ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Uşak Belediyesi ile her sektörde birlikte çalışacaklarını taahhüt ettiklerini anımsatan Uşak Valisi Salim Demir, "Uşak ortak paydasında, Uşak'ın geleceği için, Uşak'a kalıcı hizmetler sunmak için el birliğiyle, gönül birliğiyle, iş birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda belediyemizin daha önceki hizmetlerinin güzelliği bizleri mutlu etti. Bundan sonra da Uşak için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya talibiz." diye konuştu.

"BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR, GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Uşak'ın Ege'nin incisi olduğuna inandıklarını dile getiren Vali Demir, devralınan bayrağı ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Uşak Valisi Salim Demir konuşmasına şöyle devam etti:

"İnanmak bitirmenin yarısıdır. Azimle, gayretle, ciddiyetle çalışacağız. Kainatta tesadüf yoktur, başarı da tesadüf olamaz. El birliğiyle, disiplinli ve gayretli bir çalışmayla güzel işler başaracağız."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.