Uşak Haber Ajansı

Uşak Tercüme Bürosu Protranslate

GENEL

Uşak tercüme bürosu Protranslate, her geçen gün devam eden tecrübeleri ile en iyi tercüme bürolarından birisi olmuş durumdadır.

Uzman bir tercüme kuruluşu olan firmamız herhangi noter onaylı ya da resmî belgelerde de uzmanlığını konuşturarak yeminli tercümanlarımız aracılığı ile tercüme edilir ardından ise son kontroller ardından başarı ile sizlere teslim edilmektedir. Firmamız bünyesinde sizlere verilmekte olan çeşitli tercüme işlerimiz bulunmakta olup başarı ile gerçekleştirilmektedir. Bilindiği gibi ülkemizde tercüme hizmeti veren yer çok olsa da başarılı bir şekilde bu işi yapan kişiler sayılıdır. Bundan dolayı da mutlaka güvendiğiniz kişi ve firmalar ile çalışmanız gereklidir biz bu alanda tüm işlerimizi başarılı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştireceğimize dair güven garantisi veriyoruz.

Tercümanlık alanında bulunan ekip arkadaşlarımız en başarılı ve en iyi şekilde eğitimlerini almış olup 60 tan fazla dil ile sizlere çeviri hizmeti sunmakta. Müşterilerimize genellikle sunmuş olduğumuz tercüme çalışmalarımız şöyledir: Yeminli tercümanlık, Apostil, Noter ve Simultane tercümanlık olmak üzere 4 adettir diyebiliriz. Genellikle en çok yapılmakta olan tercüme dili şüphesiz İngilizce olmaktadır. Ülkemiz açısından bakılacak olursa da İngilizce, Almanca ve Arapça üzerinde yoğun tercüme istekleri bulunmakta olup bunlar genellikle iş, tıp gibi alanlarda tercih edilmektedir.

Yeminli Tercüme Nedir?

Uşak tercüme bürosu Protranslate tarafından hizmet vermekte olduğumuz alan yeminli tercüme alanı olmakta. Yeminli tercüme, noter ile birlikte yeminli tercüme belgesi olan kişilerin yapmış olduğu tercüme işlerine verilen addır. Firmamız dahilinde yeminli tercüme hizmeti vermek için mutlaka noterden onaylanmış tercüme belgesinin bulunması gereklidir. Yeminli tercümanlar genellikle kritik alanlarda sorumluluk alırlar ondan dolayı oldukça önemli bir görevdir. Yeminli tercüme hizmetlerimizde kendi içerisinde beşe ayrılmaktadır diyebiliriz, örnek verilecek olursa: Yeminli resmi evrak tercüme, ticari tercüme, sağlık tercüme, finansal tercüme ya da teknik tercüme gibi.

Neden Yeminli Tercüme Yapılmalı?

Önemli konularda sıklıkla istenilen bir hizmetimiz olan yeminli tercüme hizmeti, çok önemli ve asla küçümsenmeyecek bir konudur. Bunun nedeni ise ticarette, hukukta ya da bunun gibi önemli konularda önemli bir belge niteliği taşımasıdır. Yeminli tercümanlar kişisel konulara değil önemli belgelerin çevirilerini yaparlar bunlardan dolayı yeminli tercüme önemi oldukça büyük olmaktadır. Uşak tercüme bürosu Protranslate hizmetimiz ile yeminli tercüme alanında güvenlilik garantisi her daim bulunmaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.