Uşak Haber Ajansı

Türkiye’de Temmuz Ayı birincisi Uşak Gençlik Merkezi

GENEL

Uşak Gençlik Merkezinin, Türkiye'nin tüm illerinde faaliyet gösteren 281 gençlik merkezi arasında çalışmalarıyla temmuz ayı birincisi oldu.

Uşak Gençlik Merkezimiz göstermiş olduğu başarı sayesinde 2017 yılı Temmuz ayında 281 Gençlik Merkezi arasında ”Ayın Gençlik Merkezi” seçildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, yaptığı yazılı açıklamada, bakanlığın gençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek, sosyal medya kullanım kalitesini yükseltmek ve yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla gençlik merkezi projesini başlattığını kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan açıklamasının devamında; Uşak Gençlik Merkezimiz göstermiş olduğu başarı sayesinde 2017 yılı Temmuz ayında 281 Gençlik Merkezi arasında ”Ayın Gençlik Merkezi” seçilmiştir. Bu başarıda imzası olan Gençlik Merkezi Müdürümüz Hacı Tevfik ÖZDEMİR, Gençlik Liderlerimiz, Memurlarımız ,Hizmetli Personelimiz, Gençlik Merkezimizin alımlarını gerçekleştiren İl Müdürlüğümüz Satın Alma birimi ve bu alımların ödemelerini gerçekleştiren Muhasebe birimine teşekkür eder, ekip ruhu ile çalışıldığında hiç bir zorluğun engel teşkil etmeyeceğini bize gösteren Uşak Gençlik Merkezinin daha büyük başarılara imza atmasını dilerim diyerek teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.