Uşak Haber Ajansı

Okumak Sizden Sinema Bileti Ulubey Kaymakamlığından

GENEL

Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey İlçe Halk Kütüphanesi tarafından hazırlanan projede, Ulubey İlçe Halk Kütüphanesine üye olan ve ayda en az 2 kitap okuyan tüm kullanıcılara Ulubey Kaymakamlı’ğınca sinema bileti hediye ediliyor.

Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey İlçe Halk Kütüphanesi tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesinde başta çoçuk ve gençler olmak üzere her yaştan kesimin kütüphane kültürünü ve kitap okuma bilincini artırmak için her ay en az 2 kitap okuyana sinema bileti Ulubey kaymakamlığından diyerek sinemaya gidemeyenlere de katkı sağlanması amaçlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren Ulubey Kaymakamı Ahmet Solmaz; “proje ile Ulubey İlçesinde özellikle başta çocuk ve gençler olmak üzere her yaştan kesimin kütüphane kültürünü ve kitap okuma bilincini artırmak ve okuma alışkanlığının sürekli hale getirilmesini amaçlıyoruz. Amacımız kültürün her dalında etkin ve kültürlü bireyler yetişmesi, sinemada ayrı bir kültür o nedenle ilçemizde sinema kültürünün oluşması için her ay en az 2 kitap okuyana sinema bileti Ulubey kaymakamlığından diyerek sinemaya gidemeyenlere de katkı sağlamış olacağız. Ulaşım konusunda da yardımcı oluyoruz. Proje yeni başlamasına rağmen ilgi oldukça iyi. Her yaştan vatandaşımız sayfa sayısı sınırlaması olmadan kütüphanemize gelip ayda en az 2 kitap okuduğu zaman kendisine sinema bileti hediye ediyoruz. Bazı çocuklar sinema bileti yerine ilçedeki yüzme havuzundan bir gün ücretsiz faydalanmak istedi. İsteyenlere sinema bileti yerine havuza ücretsiz giriş imkanı tanıyoruz.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.