Uşak Haber Ajansı

Hava Sıcaklıkları İyice Düşecek

GENEL

Halen mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların yaşandığı Uşak'ta havalar 16 derece birden soğuyacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli çevresinde hava sıcaklığı 8 ila 16 derece düşerken, Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte yağışlı sistemin etkisinde kalacağı tahmin
ediliyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, halen mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların yaşandığı bölgede Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte yağışlı sistemin etkisinde kalacağı tahmin edildiği belirtildi.
Soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların hissedilir derecede (8-16 derece) azalarak mevsim normallerinin altına inmesi beraberinde bekleniyor.

Pazartesi akşamından itibaren yağmur ile başlayacak yağışlar Salı ve Çarşamba günü yer yer karla karışık yağmur genellikle kar yağışı olarak tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlının Cuma günü bölgemizi terk etmesi bekleniyor.

Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli çevresinde beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi istenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.