Uşak Haber Ajansı

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Karaca'nın Kurban Bayramı Mesajı

GENEL

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Karaca Kurban Bayramı münasebeti ile kutlama mesajı yayımladı.

Uşak Haber - Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Karaca Kurban Bayramı münasebeti ile kutlama mesajı yayımladı.

Karaca mesajında “Kurban ibadeti bizi yaklaştıran, yakınlaştıran ibadetlerden biridir. Kurban, bizlerin Allah’a olan sadakati, teslimiyeti ve gerektiğinde malımızı, canımızı, her şeyimizi Allah yolunda feda edebilmenin bir ifadesidir.
Kurban ibadeti Hakk yolunda paylaşmak, ihtiyaç sahibine el uzatmak için Müslümanlara bir fırsattır. Alperen Ocakları Vakfı olarak bizler de mazluma, ihtiyaç sahibine uzanan el olabilmek adına her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da mazlum coğrafyalardayız. Alperen Ocakları Genel Merkezi olarak düzenlediğimiz kurban organizasyonu ile bu yıl Afrika’da Çad ve Burkina Faso’da, Asya’da Kırgızistan, Afganistan ve Suriye-Türkmendağı’nda ve ülkemiz içerisindeki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerimizin kurban bağışlarını ulaştırıyoruz. Mazluma umut olmanın gayreti içerisinde olan tüm Alperen kardeşlerimizin ve hayırseverlerimizin hayırlarını Allah kabul etsin.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın ülkemize ve İslam Dünyası’na hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.