Uşak Haber Ajansı

Türkiye'de İlk 5 İçindeler

EKONOMİ

Uşak'lı Genç mühendisler tarafından İnohom, Türkiye'de girişimci 40 finalist firma arasına girerek En inovatif şirket kategorisinde ilk beş firma arasında yer alarak Uşak için Gurur kaynağı oldu.

Uşak Haber - Uşak'lı Genç mühendisler tarafından kurulan İnohom, KOSGEB’in bu yıl beşincisini düzenlediği KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’nin ‘İnovatif Girişimcilik’ kategorisinde ilk beş firma arasına girerek,ödüllerini Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda aldılar.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) bu yıl beşincisini düzenlediği KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri sonuçlandı. Türkiye’de kendi board'larını üreten ve Akıllı ev Sistemleri teknolojisinde öncü şirketlerden olan inohom,KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimciliğini arttırmaya yönelik hizmet ve destekler sunan KOSGEB’in ödül törenine davet edilerek,teşekkür sertifikası aldılar.

Ödül töreninde 1.lik ödülü inovasyon dalında BEE’O Propolis şirketine verilirken bu kategoride ilk beş şirket arsında giren Uşak Merkezli inohom Akıllı ev Sistemlerine TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Alperen Cinci Teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Mehmet Alperen Cinci yaptığı ziyarette İnohom şirketi 5000 şirket arasında Finale kalarak inovasyon kategorisinde ilk 5'e girdi bu durum Uşak için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı.Artık Teknoloji sadece metropollerde değil Anadolu'nun girişimci illerinde de üretilebiliyor.Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.Biz her platformda kendilerine desteğimizi dile getiriyoruz.İnanıyorum ki İnohom çok daha iyi yerlere gelecek belki de Uşak'ın Teknoloji üssü olması yolunda öncü şirket olacaklar'' dedi.

 İnohom Genel Müdürü Elektronik mühendisi Gökhan Tekdemir yaptığı açıklamada

Biz,Uşak Üniversitesi Teknoloji Merkezinden bir masa bir sandalye ile çıkan ve bugün Kosgeb Ar-ge hibeleri alan Türkiye'nin her yerine satış yapan Bayileri olan bir şirket haline geldik. Şirketimizi bir dünya markası yapmak için her gün ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.