Uşak Haber Ajansı

Sıcak Ülkenin Sıcak İnsanlarını Seviyorum Diyerek Uşak'a Yatırım Yaptı

EKONOMİ

37 yaşında ki Litvanya doğumlu, Norveç’li iş insanı Türkiye’ye gelerek Uşak’ta 1 milyon liralık yatırım yaptı.

Uşak Haber - Litvanya’da yeşil enerji üzerine faaliyet gösteren şirketi ile ürettiği elektriği devlete satan, Norveç’te ise nakliye sektöründe faaliyet gösteren şirketi ile Litvanya, Norveç ve Türkiye’ye çalışan. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi ile insanların A’dan Z’ye yaşam alanlarını tasarlayan 37 yaşında ki başarılı iş insanı Donatas Raısutıs, arkadaşı Emre Karapınar’a rakip olarak Türkiye’ye geldi.

1 Milyon lira yatırım yaparak Uşak’tan dünyayı giydirmek ve satış yapmak üzere deposununda Uşak’ta bulunduğu de-fashion isimli e-ticaret şirketini kurdu.

Giyim sektöründe faaliyet gösterecek olan şirketin merkez ofisi ve ana deposu Uşak’ta bulunurken, kurulan şirkette ilk etapta 25 kişinin istihdam edilecek.

DE-FASHİON isimli şirketi ve https://www.de-fashion.com isimli E-Ticaret sitesi ile hedefinin Türkiye, Norveç, İngiltere, Litvanya, Rusya, Danimarka, İsveç, tüm avrupa ve Arap Ülkelerine satış yapmak olduğunu söyleyen 37 yaşında iş insanı Donatas Raısutıs “Emre Karapınar ile uzun yıllardır bir tanışıklığımız var. Sevdiğim bir insan onun burada yatırım yapmasını örnek aldım. Bizler daha genciz, yapacak çok işimiz var. İnsanlara faydalı olabilmek ok güzel. Yaptığım yatırımın geri dönşünü gördükten sonra burada yaşamak istiyorum. Türkiye’yi seviyorum, hem Türkiye hemde insanları çok sıcak o nedenle Türkiye’yi tercik ettim. Türkiye’de daha doğrusu Uşak’ta kurduğumuz şirketmizde ilk etapta 25 kişiye istihdam sağlayacağız. Çalışan insanlar mutlu olacak, onların mutluluğu bize mutluluk verecek” diyor.

Yorumlar (1)

Mine 2 Yıl Önce

Dikim üzerinemi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.