Uşak Haber Ajansı

Muratbey’den II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresi’ne Lezzet Sponsorluğu

EKONOMİ

Halk sağlığını destekleyecek birçok çalışmaya imza atan Muratbey, 11-13 Kasım 2022 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresi’ne sponsor oldu.

Uşak Haber - II. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresi, 11-13 Kasım 2022 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Onkolojik aciller konusunda ikincisi düzenlenen kongreye Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Özdemir başkanlık yaptı. Akademinin ve iş dünyasının uzman isimlerinin yer aldığı kongrede sponsorlar arasında olan Muratbey Gıda, D vitaminli ürünleriyle özellikle Misto peyniri ile katılımcıların dikkatini çekti. Sevimli hayvan şekillerinden oluşan D vitamini ile zenginleştirilmiş Muratbey Misto, öğretim üyeleri ve öğrencilerden tam not aldı.

Muratbey Gıda İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ, “Muratbey olarak Ar-Ge çalışmalarımızda önceliğimiz, halk sağlığını korumak ve bağışıklık güçlendirme odaklı inovasyon. Eşsiz lezzette ürünler ortaya koyarken diğer taraftan da sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek için destekleyici adımlar atıyoruz. Bununla beraber, Muratbey’in birbirinden sağlıklı lezzetleri, D vitamini eksikliğinin giderilmesi ve bağışıklığın güçlendirilmesi için zengin seçenekler sunuyor. Kongre sonunda ürünlerimizi deneyimleyen değerli tıp camiasından çok olumlu ve motive eden geri dönüşler aldık, Muratbey çalışanlarına kongrede gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.