Uşak Haber Ajansı

Uşak Üniversite Öğrencisinden “ Uşak Esnafı Tasarım Yapıyor “ Projesi

EĞİTİM

Uşak Üniversite Öğrencisi Bayram Kerimoğlu esnafa destek için “ Uşak Esnafı Tasarım Yapıyor “ projesini hayata geçirdi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümü 4.sınıf Öğrencisi Olan Bayram Kerimoğlu ” Uşak Esnafı tasarım yapıyor ” Projesiyle Uşak Esnafı ile sosyal medya içerik postu, afiş tasarımı, sosyal medya hikaye postu tasarladı.

UŞAK ESNAFI ÜRÜN ÇEKİMİ YAPIYOR

Kerimoğlu Uşak Esnafı Dijitalleşiyor Projesi Kapsamında Uşak Esnafına Ziyaretlerini Gerçekleştirerek Uşak esnafına ürün çekimi hakkında Bilgilendirme Yaparak Esnaflarla Birlikte Sosyal medya içerikleri için Ürün çekimi ve post ve afiş tasarımı gerçekleştirdiler .

 Kerimoğlu’nun proje kapsamında ki amacı ; “ Uşak esnafı ürün çekiyor ” Projesi Kapsamında Uşakta ki esnafların sosyal medya planlaması ardından hedef kitleleri için daha kurumsal ve profesyonel olmaları açısından ürün ve hizmetlerini hedef kitleye sunmak amacıyla kolay , hızlı ve pratik bir şekilde tasarım yapmak ve daha profesyonel ürün çekimi yaparak hedef kitleye daha iyi bir imaj çizmek ve yeni müşteriler çekmektir.

UŞAK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN “ UŞAK ESNAFI DİJİTAL PAZARA AÇILIYOR“ PROJESİ

Kerimoğlu “ UŞAK ESNAFI DİİJİTAL PAZARA AÇILIYOR “ projesi ile esnafın dijital pazara geçerek satışları arttırmak ve bilinirlik kazanmaktır. Günümüz de gelişen teknoloji ile birlikte dijital çağ başlamış ve her işimizi dijital platformdan hallediyoruz. Büyük şirketler dijital çağı çok iyi değerlendirirken orta ölçekli esnaflar maalesef bunun gerisinde kaldılar “ Uşak esnafı dijitalleşiyor “ projesiyle birlikte esnafımızın dijital pazara açılmasını hedefliyoruz. Dijital pazarlamanın ana hedefi ise az maliyetle satışları arttırmaktır. Basit ama etkili olan dijital pazarlama ile esnafların dijitalleşmesi gerektiğine inanıyorum. Kendi imkanlarıyla tasarımlar yapıp ürün çekimleri yaptıktan sonra bunu medya planlaması dahilinde sosyal medya mecralarında rahatlıkla sunabilirler diye belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.