Uşak Haber Ajansı

Üniversite Öğrencisi Jamilya Mamedowa'iden Anlamlı Ve Başarılı Proje

EĞİTİM

"Jamilya Mamedowa Yönetimindeki 'Kağıt Sanatı' Projesi: Toki Ortaokulu Kütüphanesine Kitap Desteğiyle Başarıya Ulaşıldı!"

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi Jamilya Mamedowa liderliğindeki proje, Toki Ortaokulu'nda kütüphane oluşumuna katkı sağladı.

Proje kapsamında, öğrenciler, kağıttan çeşitli dekoratif ve işlevsel ürünler üretti. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelirle toplamda 85 adet kitap satın alındı ve Toki Ortaokulu'na hediye edildi.

Jamilya Mamedowa'nın liderliğinde gerçekleştirilen "Kağıt Sanatı" projesi, Toki Ortaokulu beşinci sınıf öğrencilerine kağıt sanatının inceliklerini öğretmek ile başladı. İlk etkinlikte öğrencilere yapılacak ürünlerin öğretici videoları izletildi. Ardından, ikinci etkinlikte öğrenciler, kendileri de aktif olarak katılarak 130 adet dekoratif ve kullanılabilir eşya üretti.

Projenin son aşamasında ise Jamilya Mamedowa Uşak'ta bulunan Kafes Kafe önünde ürünlerin satışını gerçekleştirdi. Stantta sergilenen 130 adet dekoratif ve işlevsel ürün, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Renkli ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler, el emeğiyle yapıldığı için ayrı bir değer kazandı. Bu satışlardan elde edilen gelirle 85 adet kitap satın alındı ve Toki Ortaokulu kütüphanesinin oluşumuna katkı sağlandı. Böylece, çocukların emekleriyle üretilen ürünler, okulun kütüphanesini zenginleştirerek öğrencilerin okuma alışkanlıklarını destekledi.

Projeye destek veren Toki Ortaokulu Müdür yardımcısı Hakan Dursun projenin başarısına vurgu yaparak şunları söyledi: "Jamilya Mamedowa'nın yürüttüğü 'Kağıt Sanatı' projesi, halkla ilişkiler kampanyaları dersi kapsamında gerçekleştirilen bir başarıdır. Bu proje sayesinde elde edilen kitaplar, okulumuzun kütüphanesine katkı sağlayarak öğrencilerimize sonsuz bir bilgi ve ilham kaynağı sunacaktır. Jamilya'ya içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu benzersiz girişim, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlamıştır. 'Kağıt Sanatı' projesi, halkla ilişkiler kampanyalarının gücünü ortaya koymaktadır. Okulumuz adına gururla ifade etmek isterim ki, bu proje, Jamilya'nın özverili çalışmalarıyla hayata geçirilen bir halkla ilişkiler başarısıdır." dedi.

Jamilya Mamedowa ise duygularını şu şekilde dile getirdi: "Bu projeyi yönetmek ve öğrencilerimizle birlikte çalışmak benim için büyük bir onur oldu. 'Kağıt Sanatı' projesiyle hem halkla ilişkiler alanında uygulamalı deneyimler kazandık, hem de topluma fayda sağlamayı başardık. Öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine tanıklık etmek benim için çok değerli. Her birine destekleri için teşekkür ederim."

"Kağıt Sanatı" projesi,Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi , Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencisi Jamilya Mamedowa liderliğinde gerçekleştirilen bir halkla ilişkiler kampanyası projesidir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.