Uşak Haber Ajansı

Zincirleme Trafik Kazasında 5 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak - Banaz karayolu üzerinde aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza Uşak – Banaz karayolu üzerinde meydana geldi Uşak-Ankara kara yolunda 64 DE 930 plakalı otomobil ilerleyen 21 yaşındaki E.A., aynı istikamette seyreden ve kara yolunda plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobile arkadan çarptı.

Aynı istikamette kullandığı 52 KE 093 minibüs ile seyir halinde olan 40 yaşında H.T. önünde bulunan araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada,4 yaşındaki M.S. isimli sürücünün kullandığı 06 AGL 933 plakalı otomobile çarparak kontrolden çıktı ve şarampole devrilerek, takla attı.

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.meydana gelen kazada takla atan minibüsün sürücüsü ile minibüsteki E.Y. (23) Y.Ö. (52) ve 06 AGL 933 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan E.Y. (17) ile 64 DE 930 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan B.Ş.K.(13) isimli şahıslar yaralandı. Yaralanan 5 kişi ilk müdahaleler olay yerinde yapıldıktan sonra tedavileri yapılmak üzere ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.