Uşak Haber Ajansı

Yol Verme Tartışmasında 1 Kişi Bıçaklanarak Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak’ta yol verme tartışması sonrası çıkan kavgada 1 şahsı bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan ve polis tarafından yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uşak’ta İzmir-Ankara kara yolunda seyir halinde olan Y.Ş. ile C.G. ve A.G. isimli şahıslar arasında otogar yakınlarında yol verme nedeni ile başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası C.G. ve A.G isimli 2 şahıs diğer araç sürücüsü Y.Ş.’yi bıçaklayarak ağır yaralanmasına sebep olduktan sonra olay yerinden kaçtı.

İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan Y.Ş. ambulansla hastaneye kaldırılırken, görgü şahitlerinin ifadeleri ve olay yerinin yakınında ki bir işyerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis olay yerinden kaçan C.G. ve A.G. isimli şahısları kısa sürede yakaladı.

Gözaltına alınan C.G. ve A.G. emniyette tamamlanan işlemleri sonrası önce Uşak Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünde geçirilerek daha sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye çıkarılan C.G. ve A.G. isimli 2 kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (3)

Gece Yargıcı 3 Yıl Önce

ülkemde adaletin son 20 yılda düştü hal. Suçlular elini kolunu sallayıp geziyor. Bıçaklamak, dövmek, çalmak çırpmak cezasız bırakılıyor. Ülkeyi ve adaleti bu hale getirenlerin yeri yurdu olmasın, Allah kahrı perişan etsin. Kendisi, soyundan gelenler, çoluğu çocuğu helak olup gitsin, gün yüzü görmesinler.

Ramazan k 3 Yıl Önce

Bu adli savcıların dırnagı acısa mahkuma muhambet verirler Öyle adil olunki Allah sizleri öbürkü dünyada korusun terazide durun hakim ve savcılar.

süleyman 3 Yıl Önce

BAŞKA BİRİNİ DAHA BIÇAKLASINLAR DİYEMİ SERBEST BIRAKILDILAR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.