Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Yangın 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 İtfaiye Eri Hastaneye Kaldırıldı

ASAYİŞ

Uşak'ta faaliyet gösteren bir alışveriş mağazasının deposunda çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, dumandan etkilenen 3 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre yangın Uşak’ın Atatürk Mahallesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde faaliyet gösteren bir mağazanın depo olarak kullandığı bodrum katında çıkış nedeni henüz belirlenemeyen nedenle başladı.

Dumanları gören vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ambulansı, tedaş ve polis ekipleri sevk edildi.

Dumanla kaplanan bodrum katına oksijen tüpü takarak giren ekipler yangını söndürdü, içeride bulunan iş yeri sahibinin oğlu Fuat Koyuncu'yu (23) tahliye etti.

Bodrum katındaki depo yangınına oksijen tüpü takarak müdahale etmek için içeri giren itfaiye ekipleri yangını söndürürken, yangın sırasında depoda olduğu belirlenen ve uzun süre dumana maruzkaldığı belirlenen 22 yaşında ki Fuat Koyuncu isimli genci dışarı çıkardı.

Yangına oksijen tüpleri ile müdahale etmek için depo kısmına giren Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli İtfaiye Amiri Ramazan Duran ile Muammer Şen ve Ahmet Çelik isimli itfaiye erleri müdahale sırasında oksijen tüplerinin yetersiz kalması nedeni ile dumandan etkilenmeleri nedeniyle olay yerinde hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ambulanslar hastaneye kaldırılan Fuat Koyuncu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, 3 itfaiye personelinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.