Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta uyuşturucu operasyonları, 4 gözaltı

ASAYİŞ

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarında 424 kök Hint keneviri ile 50 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütünün önemli finans kaynaklarından olan uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatının sokak satıcılarına ulaşmadan engellenmesi, genel asayişin sağlanması, her türlü suç ve suçluların tespiti ve yakalanması amacıyla Uşak polisi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında yapılan operasyonlarda 424 kök Hint keneviri ve 50 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM), Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ticareti amacı ile hint keneviri yetiştirildiğini tespit ettiği H.E. ve N.K. isimli şahıslara ait evlerde yaptığı aramada her iki evin bahçesinde ekili vaziyette 424 kök Hint keneviri ele geçirirken, içerisinde 2 kişinin bulunduu ve durumundan şüphelenilerek duruduralan bir otomobilde yapılan aramada 5 grm esrar maddesi ele geçirdi.

Hint kenevirleri sökülerek imha edilirken, olaylar ile ilgili H.E. , N.K. , İ.K ve K.İ. isimli 4 şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetten yapılan yazılı açıklamada suç ve suçlular ile mücadelenin devem edeceği vurgulanırken “Uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.