Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı 1 Ölü, 3’ü Ağır 14 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta tarım işçilerini taşıyan ve içerisinde 21 kişinin bulunduğu minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi olay yârinde hayatını kaybederken 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak’tan tütün kırmak için gittikleri Ulubey ilçesinden dönen 64 Y 0024 plakalı minibüsün dönüş yolunda sürücü S.A,’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Şehit Piyade Onbaşı Süleyman Aydındağ köprülü kavşağı altında devrildi.

Kazanın haber verilmesinden sonra olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada yaralanan 14 kişi ambulanslarla Uşak’ta ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken minibüsün altında kalan Hasibe Bozkurt ise kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada hastaneye kaldırılan 14 yaralıdan 3 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kazayı yara almadan atlatan minibüs sürücüsü S.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Devrilen minibüs altında kalarak hayatını kaybeden Hasibe Bozkurt’un cansız bedeni vinç yardımı ile kaldırılan minibüsün altından çıkarılarak cenaze aracı ile Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.