Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Silahla Oyun Ölüm Getirdi

ASAYİŞ

Uşak’ta tabancayla başından vurulan 23 yaındaki İrfan Pekçetin isimli genç hayatını kaybederen, şüpheli olarak gözaltına alınan ev arkadaşı ise tutuklandı.

Uşak Haber - Olay Uşak’ın Ünalan Mahallesi 1 Nisan Sokak'ta bulunan birapartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre önceki gece Ünalan Mahallesi 1 Nisan Sokak üzerinden bulunan bir apartman dairesinden gelen silah sesini duyan vatandaşların ihbarı sonrası adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler eve girdiğinde İrfan Pekçetin'in başından tabancayla vurulduğu belirledi. Sağlıkekipleri tarafından yapılan kortrolde 23 yaşında ki İrfan Pekçetin'in hayatını kaybettiği belirlenirken, olay sırasında evde olduğu ve daha sonra ayrıldığı tespit edilen M.Y. isimli genç polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile Otogar Kavşağı'nda yakalandı.

Hayatını kaybeden İrfan Pekçetin'in cenazesi otops yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan M.Y. sağlık kontrolü sonrası ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyette tamamlanan işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen M.Y. savcılık işlemleri sonrası sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilireken ifadesinde olay gecesi evde tabancayla uğraştığı sırada nasıl olduğunu anlamadan kazayla ateş aldığını, tabancadan çıkan merminin karşıdaki kanepede uyuyan arkadaşına isabet ettiğini söylediği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.