Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Sahte Cinsel Gücü Arttırıcı İlaç Operasyonu

ASAYİŞ

Uşak’ta polis ekipleri tarafından yurtdışından kaçak yollarla getirildiği belirlenen çok sayıda hap, macun, jel ve sprey, macun macun ele geçirildi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda Uşak’ta bir şahsın yurtdışından kaçak yollarla getirilen hap, macun, jel ve sprey, macun macun gibi bir takım malzemeleri sattığını tespit etti.

R.Ö. isimli şahsın Uşak merkezde aktar olarak faaliyet gösterdiği işyerinde satış yaptığını belirleyen polis ekipleri belirlenen adrese operasyon düzelmedi. İş yeri ve depolarda yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 130 bin ile 150 Bin TL olduğu düşünülen 18 bin 616 adet cinsel gücü artırıcı hap, jel, sprey ile 511 adet cinsel gücü artıcı macun ele geçirilerek el konulurken, iş yeri sahibi R.Ö. (52) hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem yapıldığı öğrenildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada vatandaşların, yakalanan bu tür cinsel gücü artırdığı inanılan ürünlerle ilgili birçoğunun yurt dışında merdiven altı tabir edilen yerlerde üretiminin yapıldığı, çoğunun gerçek ürünlerin taklidi sahte ürünler olduğu, ayrıca insan sağlığı için zararlı birçok madde içerdiği, bu açıdan kendi sağlıkları için bu tür ürünlere itibar etmemeleri, bu tür ürün satan yerlerin tespiti halinde zaman geçirmeden Polise haber verilmesi hususunda uyarıda bulunuldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.