Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Psikolojik Tedavi Gören Şahıs Tüfekle İkisi Bekçi Biri Polis 5 Kişiyi Yaraladı

ASAYİŞ

Uşak’ın Eşme ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü ifade edilen bir kişi, av tüfeği ile iki bekçi, bir polis ile olay yerindeki iki kişi olmak üzere toplam 5 kişiyi yaraladı.

Uşak Haber - Olay, akşam saatlerinde Uşak’ın Eşme ilçesi İstasyon Mahallesinde meydana gelen olayda psikolojik tedavi gördüğüm iddia edilen İ.S. isimli şahsın hareketlerinden ve çıkardığı gürültüden rahatsız olan komşuların ihbarı sonrası adrese gönderilen güvenlik güçlerini karşısında gören İ.S. elindeki av tüfeği ile güvenlik güçlerine ateş açtı.

Açılan ateş sonucunda bir polis ve 2 bekçi ile olay yerinde bulunan 2 kişi vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar ile yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edilirken, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye sevk edilirken, İ.S. isimli saldırgan kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi oldu öğrenilirken, başına isabet eden saçmalar nedeni ile ağır yaralanan 1 bekçi ambulans ile Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındı.

Başından ağır yaralanan bekçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.