Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta polisleri darp etmeye kalktılar, polis aracının camlarını kırdılar tutuklandılar

ASAYİŞ

Uşak’ta polis aracının ve park halindeki başka bir aracın camlarını kırıp, polisleri darp etmeye kalkan 2 kişi tutuklandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye ve iddialara göre Uşak’ta Çarşamba akşamı meydana gelen olayda, polis imdat hattına gelen bir ihbarı değerlendirmek üzere Şehit Ali Rıza Horasan Caddesi üzerine giden polis ekibini darp etmeye kalkan ve polis aracı ile park halindeki başka bir aracın camlarını kıran 5 kişi olay yerine yönlendirilen diğer ekiplerinde desteği ile gözaltına alınmak istedi.

Polisin gözaltına almak istediği ve aşırı alkollü olan şüpheliler gözaltı işlemini yapmaya çalışan polislere kafa atarak ve ısırarak karşı koymaya çalıştı.

Gözaltına alınan 5 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen 5 şüpheli savcılık işlemleri sonrası tutuklanmak istemiyle mahkemeye çıkarıldı.

Mala zarar verme suçundan hakkında birden fazla suç kaydı olduğu öğrenilen 1 erkek ile 1 bayan olmak üzere toplam 2 kişi “kamu malına zarar vermek, görevli memura mukavemet, görevli memuru darp” gibi suçlardan tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.